Overview
Administration
CU Symbols
GREEN UNIVERSITY
CONTACT
Programs
Admissions
Exchange Student
Academic Units
Life at CU
Academic Services
Medical Services
Quality Assurance Services
Information Services
Creative Space
CU in the News
8 July 2021
Vegconomist
The winners of the world’s largest plant-based innovation contest, ProVeg Asia’s 2021 Food Innovation Challenge, have been announced. 125 teams of students from 13 countries entered the competition, with the awards ceremony taking place on June 15.
Global food industry partners such as Oatly, Beyond Meat, Nestle, and Unilever supported the challenge, helping to select 16 finalists and work with them to develop their final proposals. Another more surprising supporter was CP Foods, a Thai pork and poultry processor. Eight of the 16 finalists had their ideas either wholly or partially adopted by the companies supporting the competition.
Finalists were then invited to present their proposals to a panel of experts, who selected six winners. In first place was The Marble Booster, a proposal for plant-based meat containing a powerful natural immune booster. It was developed by a team from Chulalongkorn University in Thailand.
Chula’s encouragement and support for research is excellent for teachers, students, and the public. Associate Professor Dr. Suchana Chavanich Faculty of Science, Chulalongkorn University
Chula’s encouragement and support for research is excellent for teachers, students, and the public.
Associate Professor Dr. Suchana Chavanich Faculty of Science, Chulalongkorn University
This website uses cookies to personalize content, provide the best user experience, and improve Chula website services.
ท่านสามารถเลือกการตั้งค่าคุกกี้โดยเปิด/ปิด คุกกี้ในแต่ละประเภทได้ตามความต้องการ ยกเว้น คุกกี้ที่จำเป็น
ประเภทของคุกกี้ที่มีความจำเป็นสำหรับการทำงานของเว็บไซต์ เพื่อให้คุณสามารถใช้เว็บไซต์ได้อย่างเป็นปกติ ท่านไม่สามารถปิดการทำงานของคุกกี้นี้ในระบบเว็บไซต์ของเราได้
คุกกี้ประเภทนี้จะทำการเก็บข้อมูลพฤติกรรมการใช้งานเว็บไซต์ของคุณ โดยมีจุดประสงค์คือนำข้อมูลมาวิเคราะห์เพื่อปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้มีคุณภาพ และสร้างประสบการณ์ที่ดีกับผู้ใช้งาน เพื่อให้เกิดประโยชน์สูงสุด หากท่านไม่ยินยอมให้เราใช้คุกกี้นี้ เราอาจไม่สามารถวัดผลเพื่อการปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้ดีขึ้นได้ Cookies Details