CU News

Chula Students Win 4 Awards for Scientific Research Presentation at International Conference

A big round of applause to the graduate students from the Department of Food Technology, Faculty of Science, for winning four awards from the oral presentation and poster presentation competition in the Food Innovation Asia Conference 2021 (Virtual Conference) held during 17th – 18th June 2021.  

Oral Presentation Winners:

  • Miss Hoang Truc Anh To (MS student) – First Place, “Inhibitory Effect of Bacillus Subtilis P5-6 Against Staphylococcus Aureus on Different States of Medium”, supervised by Assoc. Prof. Cheunjit Prakitchaiwattana.   
  • Miss Apichayada Kaowsuwan (MS student) – First Runner-up, “Effects of Electron Beam Irradiation Doses on Physicochemical Characteristics of Tapioca Starch – Gelatin Nanogel”, supervised by Asst. Prof. Inthawoot Suppavorasatit and Prof. Pranut Potiyaraj. 

Poster Presentation Winners:

  • Mr. Natchanon Srangsomjit (MS student) – First Place supervised by Assoc. Prof. Jirarat Anuntagool and Assoc. Prof. Thiti Bovornratanaraks.  His presentation topic was “Effect of Voltage Level and Treatment Time on Properties of Tapioca Starch Subjected to Modification Using Non-thermal Dielectric Barrier Discharge Plasma”.
  • Mr. Teeratat Piyapattanamongkol (MS student) – Second Runner-up, “Pasting Properties and Viscoelastic Bbehaviors of Rice – Mung Bean Composite Flour”, supervised by Assoc. Prof. Kanitha Tananuwong and Asst. Prof. Varapha Kongpensook.  

Chula is the place to discover one’s true individuality and the years I spent here were most enjoyable.

Rossukhon Kongket Alumni, Faculty of Communication Arts, Chulalongkorn University

This website uses cookies to personalize content, provide the best user experience, and improve Chula website services.

Privacy Preferences

ท่านสามารถเลือกการตั้งค่าคุกกี้โดยเปิด/ปิด คุกกี้ในแต่ละประเภทได้ตามความต้องการ ยกเว้น คุกกี้ที่จำเป็น

Accept All
Manage Consent Preferences
  • คุกกี้ที่จำเป็น
    Always Active

    ประเภทของคุกกี้ที่มีความจำเป็นสำหรับการทำงานของเว็บไซต์ เพื่อให้คุณสามารถใช้เว็บไซต์ได้อย่างเป็นปกติ ท่านไม่สามารถปิดการทำงานของคุกกี้นี้ในระบบเว็บไซต์ของเราได้

  • คุกกี้เพื่อการวิเคราะห์

    คุกกี้ประเภทนี้จะทำการเก็บข้อมูลพฤติกรรมการใช้งานเว็บไซต์ของคุณ โดยมีจุดประสงค์คือนำข้อมูลมาวิเคราะห์เพื่อปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้มีคุณภาพ และสร้างประสบการณ์ที่ดีกับผู้ใช้งาน เพื่อให้เกิดประโยชน์สูงสุด หากท่านไม่ยินยอมให้เราใช้คุกกี้นี้ เราอาจไม่สามารถวัดผลเพื่อการปรับปรุงและพัฒนาเว็บไซต์ให้ดีขึ้นได้
    Cookies Details

Save